возможно ли купить только проживание с 5 по 10???
сам лыжник, хочу с подругой борд освоить!! визы годовые имеем! добираться хотелось бы своим ходом!!! какие предложения???
Чаму Шчырк? Шчырк — адзін з буйнейшых горных курортаў Польшчы, з массай пад’ёмнікаў і трасаў рознага узроўню, магчымасцямі катання па цаліне, вялікім Billabong сноў-паркам (з адзіным у Польшчы пайпам). Шчырк – мейсца трэніровак Нацыянальнай зборнай Польшчы па сноўбарду. Пры ўсім гэтым, Шчырк застаецца самым даступным у пляне цэнаў курортам.
Ребятки, шож вы так поздно сообщили про лагерь-то .... уже запланирована поездка ч-з неделю в Закопане.... отпуск взят на это время.....я плачу....аж ссерцем плохо.......как же быть....шоже делать?...
_________________ Never summer!!!!
Дзіма, хто быў у Шчырку ў Закопец больш не паедзе ;-) Пераафармляйце адпачынак, на наш кэмп толькі 3 працоўных дні вылятае! Ды й падарункі дамам на 8-е сакавіка купляць не прыдзецца :-)))) _________________ ідзі паспрабуй!
BlackRider
Жалко не получится поехать, но тем кто собирается поехать могу сказать, что за эту неделю ваш уровень фристайла поднимется как за 2 года в Минске.
ребята, бело-прибелой завистью.....никак не получется урлауб свой перенести на 2 недели...... а то бы....! ну может катанием не так удивили б гомельские упырята, но скучать бы на apres-ski не далиб.!!! морально с вами.... _________________ Never summer!!!!
Дзіма, хто быў у Шчырку ў Закопец больш не паедзе Пераафармляйце адпачынак, на наш кэмп толькі 3 працоўных дні вылятае! Ды й падарункі дамам на 8-е сакавіка купляць не прыдзецца )))
Ну, ведаеш, Дзiмка, максiмум што можну тут зрабiць, так гэта замест Закапулек у Шчырк наведацца, але не з вамi... Бо урляубу усяго 2 тыдни, i усе упырата ужо свае каляндары падстроiлi....
Ну хоць будзем з 3га па 13е ведаць дзе вы усе зараз цешыцеся....
Жадаю вам каб так усе i было.... може у наступным што выйдзе...
ЗЫ - а где борисовчане райдят? _________________ Never summer!!!!
Калі ласка адкажыце на пытаньне, што рабіць ты, хто не жыве ў беларусі? ці можна пад'ехаць самому, бо я зараз у польшчы, і буду ў польшчы, я не магу патэлефанаваць, бо дорага, растлумачце што можна будзе зрабіць
сегодня отнёс документы, еду с вами! пару вопросов к организаторам:
1. есть ли смысл покупать там доску, крепы, одежду? если я правильно понял "шопінг ў крамах генеральных дыстрыб’ютараў Option-NFA, Quiksilver, Roxy" то можно будет приобрести всё подешевле чем в минске.
2. понимаю что довольно пространный вопрос, но всё же. в каких пределах будет там всё это стоить. уровень снаряжения - для любителя, особых предпочтений не имею.
Сколько человек уже отнесло документы? Сколько планируется? _________________ Playground Bros - happy landing only.
http://vk.com/pgbros [»]
http://facebook.com/pgbros [»]